У Харківській області загинув 40-річний депутат. ФОТО

0
У Харківській області загинув 40-річний депутат. ФОТО
Під час виконання бойового завдання у Харківській області загинув командир 1 стрілецької роти однієї із військових частин ЗСУ, депутат Сокирянської міської ради на Буковині Іван Варчук. У військового залишилася дружина та двоє маленьких дітей.

Про загибель депутата у неділю, 5 березня, повідомила прес-служба Сокирянської міської ради. За інформацією мерії, військовий Іван Варчук загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Бударки, Харківської області. До війни депутат також працював у відділі муніципальної інспекції міста Сокиряни.

«4 березня, боронячи українську землю від ворога, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Бударки, Харківської області, командир 1 стрілецької роти однієї із військових частин Збройних Сил України Іван Михайлович Варчук загинув. 4 квітня Герою мало виповнитись 40 років», – йдеться у повідомленні.

Майже 18 років працював на різних посадах в Сокирянській районній державній адміністрації та Сокирянській міській раді, у 2020 році обраний депутатом Сокирянської міськради, тоді ж призначений начальником відділу муніципальної інспекції. Як уточнили у Сокирянській міськраді, у військового залишилася дружина, син та донька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні