У Харківській області загинули два військових з Волині. ФОТО

0
У Харківській області загинули два військових з Волині. ФОТО
Захищаючи Україну від російський окупантів, загинув житель села Бузаки Камінь-Каширської громади на Волині Анатолій Шевчик, повідомили у громаді.

Життя 42-річного Героя обірвалося в результаті артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання із захисту незалежності України в Харківській області 25 лютого 2023 року.

«Вічна і світла пам'ять Захиснику, який мужньо боронив рубежі держави, безстрашно воював за мирне життя для українського народу. Низький уклін тобі, Герою!» - висловлюють співчуття у громаді.



Також помер військовослужбовець, житель села Дідичі, що у Луцькому районі, старший стрілець механізованого взводу, сержант Олександр Сосницький, повідомляє Олицька селищна рада.

Смерть воїна настала 26 лютого 2023 року під час проходження ним військової служби в районі населеного пункту Куп'янськ Харківської області.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей. Вічна пам’ять Герою! Царство небесне!» - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні