На війні загинув український режисер. ФОТО

0
На війні загинув український режисер. ФОТО
У боях за Україну загинув режисер монтажу Віктор Онисько, який працював над українськими стрічками "Сторожова застава", "Черкаси", "Захар Беркут" та "Віддана", пише УНІАН.

Про це повідомила його дружина Ольга Бірзул на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. За її словами, він двічі був на передовій - у Херсонській та Донецькій областях. У чоловіка залишилася маленька донька.

"Ти мусив монтувати кіно, але натомість "монтував" військову реальність у якості ротного. Два рази на нулі - Херсонщина і Донбас. Без жодної можливості на побачення. Ти дуже втомився, але беріг своїх побратимів. Ти переживав за кожну втрату", - написала вона.

Сценарист та режисер Дмитро Сухоліткий-Собчук зазначив, що Віктор був людиною з великим серцем, силою духу, загостреним почуттям справедливості та несамовитою правдою в кожному слові, погляді та вчинку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні