Через важке поранення помер український режисер. ФОТО

0
Через важке поранення помер український режисер. ФОТО
Український режисер і сценарист Андрій Максименко помер, отримавши важке поранення на фронті.

Максименко, який був бійцем добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва та мав позивний "Режисер", отримав осколкове поранення обличчя 20 квітня. Після цього його доставили до Києва, прооперували у лікарні Мечникова та ввели у штучну кому, пише Українська Правда.

"3.05.2023, Андрій пішов. Для воїна – велика честь піти у бою. Андрійчику, для мене - велика честь прийняти це із честю і гідністю", – повідомила у Facebook партнерка Максименка Анастасія Баша.

На сторінці загиблого режисера його колеги та друзі висловлюють співчуття та діляться спогадами про Максименка.

"Андрій Максименко полинув в засвіти. Війна сьогодні забрала ще шмат серця. Митець, батько, воїн", – написав режисер Олесь Санін.

"Макс був крутий чувак. Жаль, що не встигли щось ще зняти разом", – зазначив режисер Костянтин Коновалов.

Андрій Максименко – український актор, сценарист та режисер. Його акторську роботу можна побачити у фільмах "Judenkreis, або Вічне колесо", "Русалонька", "Сокирра", а також серіалі "Весілля Барбі", в якому Максименко також був одним із режисерів. Створив сценарії до фільмів "Сьомий маршрут", "Старі полковники", серіалу "Роман вихідного дня".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні