На Рівненщині батько сокирою вбив свого сина

0
На Рівненщині батько сокирою вбив свого сина
Учора, 14 грудня, близько 14:30 до поліції надійшло повідомлення 42-річного жителя села Соснове колишнього Березнівського району, що у сусідньому населеному пункті Вілля його батько зарубав старшого брата.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, керівництво ВП № 4 (м. Березне), судово-медичний експерт і криміналістична лабораторія поліції області.

Під час проведення невідкладних слідчих дій поліцейські встановили, що близько 13:00 години між 85-річним батьком та його 53-річним сином виник конфлікт на сімейно-побутовому ґрунті, під час якого пенсіонер наніс останньому лезом сокири не менше двох ударів в область голови та по руках. Зловмисник пояснив, що син зловживав алкогольними напоями, постійно чіплявся до нього та принижував.

Отримані травми виявилися несумісні із життям — потерпілий загинув на місці події. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 53-річного чоловіка настала внаслідок масивної крововтрати та рани обличчя із пошкодженням судин.

Із місця події поліцейські вилучили речові докази, зокрема й знаряддя злочину.

85-річного жителя села Вілля затримали в порядку статті 208 КПК України. Через погіршення стану здоров’я його госпіталізували до лікарні, де забезпечено охорону.

За фактом умисного вбивства слідчі ВП № 4 (м. Березне) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

У рамках кримінального провадження слідчі встановлюють усі обставини скоєного злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні