Чоловік вкрав трамвай і возив людей

0
Чоловік вкрав трамвай і возив людей
Викрадач доїхав на трамваї до сусіднього міста. Там його помітив інший водій через швидкість їзди та відсутність цього номера маршруту на місцевій лінії.

У польському місті Катовиці в ніч проти 29 жовтня 25-річний чоловік викрав трамвай із депо. Він дістався іншого міста Хожув і по дорозі забирав пасажирів, пише польське видання Polsat News.

Чоловік їхав трамваєм №33, саме в Хожуві його помітив інший водій трамвая, у якого викликала підозру швидкість їзди і те, що маршруту такого номера немає в місті.

Про викрадення трамвая повідомили начальство. Фахівці дистанційно відключили електрику у районі ринкової площі у Хожуві. Завдяки цьому викрадений трамвай зупинився.

Трамвай виробництва фірми Pesa, який викрав чоловік, коштує близько 150 тисяч доларів. Його залишили у депо Катовиці-Заводзе через проведення ремонтних робіт, зазначило агентство PAP.

Викрадача трамвая у Польщі затримали
Поліцейські під'їхали на місце події, на момент затримання викрадач був тверезий. Прав на керування трамваєм у нього не було.

Наразі чоловік перебуває у слідчому ізоляторі поліції, де його допитують. Встановлюється, як чоловіку вдалося викрасти трамвай.

Чоловік на допиті сказав, що його батько був водієм трамвая і він теж мріяв керувати цим транспортом, додає газета Wiadomosci.

"Під час розгляду співробітники кримінального відділу вияснять, як у чоловіка виявилася карта доступу, що дозволяє запустити трамвай", — сказали представники поліції.

Спочатку йому інкримінували створення небезпеки аварії на наземному транспорті та крадіжку із зломом. Чоловіка заарештували на 3 місяці, але йому може загрожувати до 8 років ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні