Для них зради - безглуздий вчинок: 3 найвірніших чоловіка за знаком Зодіаку

0
Для них зради - безглуздий вчинок: 3 найвірніших чоловіка за знаком Зодіаку
Одними з найпопулярніших гороскопів завжди були гороскоп сумісності та стосунки. Дівчатам завжди було цікаво дізнатися, з чоловіків яких знаків Зодіаку виходять найкращі чоловіки. Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найвірніші чоловіки, пише Телеграф.

3 місце — чоловік-Діва
Чоловіки-Діви, які перебувають у шлюбі, ніколи не дозволять собі близькість з іншою жінкою. Представники цього сузір’я дуже охайні, і навіть думка про випадкову близькість викликає у них огиду. Крім того, вони сприймають зраду як низький, непростимий вчинок, тому не підуть всупереч своїм принципам. Проте доглянуті та привабливі чоловіки-Діви користуються популярністю у протилежної статі та часто стають об’єктом уваги так званих хижачок. Але навіть найчарівніша жінка не здатна закрутити голову одруженому чоловікові-Діві: він не побоїться відмовити їй у різкій формі.

2 місце — чоловік-Рак
Найбільш люблячим і турботливим чоловіком можна вважати чоловіка-Рака. Представники цього сузір’я обережно обирають обраницю. Перш ніж зробити пропозицію, вони ретельно вивчають характер, спосіб життя та поведінку майбутньої дружини. Вони не здатні змінити коханої і самі страшенно бояться зради. Сімейні чоловіки-Раки рідко продовжують спілкуватися зі своїми подругами і, тим більше, не знайомляться з іншими жінками. Вони намагаються зробити все, щоб у коханої не було приводів для ревнощів та занепокоєння, і з цим завданням вони справляються цілком добре.

1 місце — чоловік-Телець
Тільці — зразкові сім’янини. Для них зради — це безглуздий вчинок, властивий тільки велелюбним і романтичним юнакам, але ніяк не сімейним чоловікам. Тому представники цього сузір’я навіть не дивляться у бік інших жінок. Одружені Тельці спілкуються з прекрасною статтю так само, як і з чоловіками. Вони важко відрізняють флірт від звичайно розмови і навряд чи запідозрять симпатію іншої особи. Крім того, чоловіки-Тільці віддають перевагу спокійному домашньому відпочинку. У стінах рідної оселі вони почуваються набагато щасливішими, ніж у галасливій компанії в оточенні жінок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні