Луцький терорист Максим Кривош порушує режим: де він зараз перебуває

0
Луцький терорист Максим Кривош порушує режим: де він зараз перебуває
Станом на ранок, 27 жовтня, засуджений за захоплення заручників і тероризм у Луцьку Максим Кривош досі перебуває у СІЗО обласного центру. Про це в коментарі Суспільному розповів начальник Луцького слідчого ізолятора Андрій Гульоватий.

Вирок суду – 13 років позбавлення волі, який ухвалили ще 26 вересня, досі не набрав чинності. В СІЗО очікують на офіційне розпорядження.

Коли і куди перевезуть засудженого, поки невідомо. Зі слів начальника Луцького СІЗО, в якій з виправних установ України відбуватиме покарання Максим Кривош – буде вирішувати комісія Західного регіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

В СІЗО Кривош перебуває з липня 2020-го. Утримують його в двомісній камері. Засуджений постійно порушує режим тримання під вартою.

"Він має чотири погашені порушення. Одне зовсім свіже – в жовтні він нецензурно висловлювався у бік працівників установи. Йому винесли догану", – говорить Гульоватий. Додає: з іншими ув'язненими Кривош не конфліктує.

За коментарем Суспільне також звернулося в обласну прокуратуру. У суді сторона обвинувачення наполягала на ув'язненні Кривоша терміном 15 років. Як повідомила речниця Наталія Мурахевич, оскаржувати рішення суду, 13 років в'язниці, прокуратура не буде.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні