Яким був останній день життя Руслани Писанки: розповідь чоловіка

0
Яким був останній день життя Руслани Писанки: розповідь чоловіка
Вдівець Руслани Писанки поділився, як акторка провела свій останній день життя. За словами Ігоря Ісакова, артистка була по-справжньому щаслива та багато говорила про майбутнє, пише Мета.

Чоловік Руслани пригадує, що коли отримав інформацію про наближення окупантів, вирішив відправити тещу та дружину у безпечні місця. Ще на той час акторка не могла вільно пересуватися, оскільки у неї був перелом. Ігор Ісаков розповідає:

«Перед кордоном Руслана сіла в коляску. Я дав їй в руки ходунки, щоб могла вставати. Одна маленька сумка з документами – і більше нічого. Так вона у мене і поїхала», - каже чоловік.

Уже через 10 днів Руслана Писанка дізналася про пухлину. Лікарі були позитивно налаштовані, тому пара також вірила у швидке одужання. Останній день чоловік та артистка провели разом. Бізнесмену вдалося виїхати у Німеччину до дружини.

За словами Ігоря Ісакова, артистка у свій останній день була по-справжньому щаслива. Пара разом приготувала борщ, прогулялася по ярмарку. Вони багато говорили про майбутнє, однак в якийсь момент Руслана втратила свідомість і була доставлена у лікарню.

Про смерть дружини Ігор Ісаков дізнався не відразу. Він думав, що на акторку подіяли ліки, тому вона так довго спить. Бізнесмен каже:

«Увійшла лікар і каже: «Їй вже не боляче, їй добре». Я не відразу зрозумів, думав, що подіяли ліки. Так не стало Русі», - додає чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні