--> Стала відома причина смерті Руслани Писанки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стала відома причина смерті Руслани Писанки

0
Стала відома причина смерті Руслани Писанки
Українська телеведуча та акторка померла від раку, а її тіло буде кремовано, про це повідомив її чоловік Ігор Ісаков, пише Дело.

«Знаю, що мушу повідомити, тож: у Русі був рак, нажаль агресивна форма й трохи запущений. Але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину. На жаль, імунітет не витримав. Отже, на жаль, смерть і кремація», - написав він.

Стосовно вшанування пам'яті акторки Ісаков повідомив, що перше прощання відбудеться в німецькому місті Кайзерлаутерн, де вона і померла, але час та точне місце він сам дізнається лише наступного понеділка (25 липня) та повідомить додатково.

Після оформлення всіх паперів, за його словами, він відвезе останки жінки в Київ, але як скоро це станеться, буде залежати тільки від швидкості оформлення. Про місце та час похорону в Києві Ісаков пообіцяв повідомити додатково.

«Безмежно вдячний всім. Мій стан зараз опишу синонімами: розчавлений, зломлений, знищений. Знаю, що то б ніколи не сподобалось моїй дружині, тож намагаюсь потроху починати відпускати», - розповів чоловік померлої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні