У Кремлі назріваються серйозні зміни: хто займе місце путлєра

1
У Кремлі назріваються серйозні зміни: хто займе місце путлєра
У Росії на тлі інформації, що зростає, про погіршення здоров'я російського правителя Володимира Путіна помітно пожвавилося обговорення кандидатів на роль наступника, пише американське видання Business Insider.

Свідчення того, що кремлівські інсайдери починають обговорювати варіанти, кому стати наступним президентом Росії, з'явилися ще кілька тижнів тому, пише BI.

Цього тижня колишній глава британської розвідки сер Річард Діарлав сказав в ефірі свого подкасту, що він майже переконаний, що наступником путіна стане колишній глава ФСБ Росії, секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев.

Раніше Діарлав припускав, що путін залишить президентське крісло до 2023 року, можливо, його навіть надовго помістять до лікарні, щоб позбавитися необхідності прямого перевороту.. Колишній британський розвідник вважає, що місце путіна займе хтось із силовиків, і Патрушев ідеально підходить на цю роль.

Раніше чутки про хворобу путіна прокоментував директор ЦРУ Вільям Бернс. За його словами, той цілком здоровий. Нагадаємо, у травні тижневик Newsweek з посиланням на доповідь американської розвідки повідомив, що президент Росії пройшов курс лікування від прогресуючої форми раку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не має різниці, це не вожді винні що росіяни людоїди, а вони самі є зло світове на генетичному рівні, вони Чужі на цій планеті
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні