Астролог розповів, який місяць літа стане доленосним для України

1
Астролог розповів, який місяць літа стане доленосним для України
Українська астрологиня Ольга Медвецька вважає, що перелом у війні вже був, і тепер Україна з кожним днем перебуває ближче до перемоги, пише НВ.

На думку астролога, зараз Україна стає набагато сильнішою та перетягує перевагу на свій бік. Нинішній етап війни, що розпочався 24 лютого, закінчиться вже до кінця липня. Після цього розпочнеться новий період — ще складніший і важливіший.

За словами експерта, у період з 18 по 24 липня у Сонця та Меркурія був конфлікт із Плутоном, завданням якого є руйнування та знищення. Але, незважаючи на ці астрономічні явища, це був і період переродження, і трансформації.

«На військовому напрямі це означає нові випробування і для нас, і для ворога. Не втомлююсь говорити — перевага вже на нашому боці. Перелом стався, і тепер Україна стає сильнішою. Хоча це ще один привід, яким злиться Росія і чому посилює обстріли. Замкнуте коло. Але це поки що, скоро розірвемо його», — прокоментувала Медвецька та попередила про небезпеку посилення обстрілу з боку окупантів.

Астролог зазначила, що цей складний період несе небезпеку не лише у військовому, а й у повсякденному житті. Такі небезпеки будуть пов'язані з транспортом та загальним фоновим негативом.

«Агресивна токсичність прориватиметься назовні у всіх сферах людства», — підсумувала експертка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відомо астролог помре 17 вересня о 12,37 год.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні