--> Існує три сценарії завершення війни в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Існує три сценарії завершення війни в Україні

0
6
Існує три сценарії завершення війни в Україні
Голова американської розвідки Авріл Хейнс окреслила три сценарії в Україні, пише Телеграмна Служба Новин.

Продовження просування росії на сході України зламало б волю українців до війни і дозволило б російським військовим захопити ще більшу частину країни. Цей результат — нова мета Путіна після поразки у його первісній спробі повалити уряд України.

Росія домінуватиме на сході, але не зможе просунутися набагато далі. Дві країни зайшли б у глухий кут, який Хейнс назвала «виснажливою боротьбою».

Україна зупинить просування росії на схід, а також досягне успіху в контратаках. Україна вже повернула собі частину території, особливо у південній частині країни, і деякі військові експерти очікують найближчим часом ширшого наступу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні