Що буде після перемоги України у війні

0
Що буде після перемоги України у війні
З початку війни суспільні настрої населення Росії та її владних кіл змінилися. Тільки від дій влади залежить, чи призведуть зміни до розпаду країни, чи створення нової держави. Про це повідомив російський опозиційний політик Гаррі Каспаров, передають Патріоти України.

Він переконаний, що перемога України, розгром путінської армії на тимчасово окупованих територіях – шанс для Росії, коли військова та геополітична поразка створять передумови для революційних змін.

За словами Каспарова, в Росії кола влади вже думають про своє майбутнє. Однак він переконаний, що, приміром, Євген Пригожин майбутнього не матиме жодного.

З медіа зник Рамзан Кадиров. Він має з'явитись на святкуванні 80-річчя Сталінградської битви, проте його там не помітили. Каспаров переконаний, що Кадиров зараз думає про своє не російське майбутнє "Думаю, що він уже погладжує прапор ісламу, який прихований десь на дні батьківської скрині", - іронічно додав промовець.

Перший ймовірний сценарій

Опозиціонер переконаний, що потенційний вихід із цієї "геополітичної катастрофи" має статися через трансформацію імперії в національну державу.

Хорошим прикладом є Сполучені Штати Америки, де люди різних груп утворюють одну націю – американці, зауважив Каспаров. За його словами, це сталося і в Україні – люди сформували державу, де живуть українці, незалежно від їхньої етнічної приналежності, і всі вони стоять за свою батьківщину.

Другий можливий сценарій для Росії

За словами Каспарова, Росія має припинити імперську політику на інших територіях, таких як Грузія, Молдова. "Якщо вони цього не зроблять, буде сценарій повільного перетравлення східної частини Росії Китаєм. Після цього Росія перейде у васальне становище, гадаю, більшість російського суспільства це не влаштує", - зауважив опозиціонер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні