Хто відтепер керує захопленням України, названо ім'я

0
2
Хто відтепер керує захопленням України, названо ім'я
Країна-терорист Росія призначила нового командувача російськими окупаційними військами в Україні - Геннадія Жидка, замість Дворнікова. Цьому передував візит очільника Міноборони РФ Шойгу на українську окуповану територію.

Про це повідомили в Інституті вивчення війни (ISW).

Там припускають, що генерал-полковник Геннадій Жидко, нинішній директор Військово-політичного управління Росії командує російськими військами в Україні. Він не сидів поруч і рідко радився з міністром оборони країни-агресора РФ Шойгу під час інспекції російських сухопутних військ в Україні 26 червня, але табличка з його ім'ям була розмита Міністерством оборони Росії, і його позицію не підтвердили офіційно, на відміну від командирів двох угруповань сил Росії в Україні.

За даними Conflict Intelligence Team, що Жидко замінив командувача Південного військового округу Олександра Дворнікова на посаді командувача в Україні. Разом з цим є повідомлення від 21 червня про звільнення Дворнікова з посади, унаслідок чого Жидка могли посадити на місце попередника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні