РФ хоче окупувати 3 великі міста України

0
РФ хоче окупувати 3 великі міста України
Російські окупанти хочуть захопити три міста. При цьому вони будуть діяти за моделлю Авдіївки, застосовуючи авіабомби, безпілотники та артилерію.

Про це в ефірі телеканалу FreeДом заявив генерал армії України та екскерівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

За його даними, ворог хоче перерізати логістичні шляхи та наступати у бік Костянтинівки, Краматорська та Слов'янська. Ці міста є ціллю окупантів.

Водночас ворожі війська бояться відповіді українських захисників та намагаються діяти обережно.

"За деякими нашими даними, російські пілоти вже відмовляються вилітати. Коли просування потрібно організувати дуже ефективно, окупанти використовують фосфорні бомби, навіть снаряди з хімічним наповненням подразнювальної дії для того, щоб нейтралізувати наших військовослужбовців на певний час. Це ще не пряма хімічна атака, але вона дуже ефективно діє безпосередньо на військових", – каже Маломуж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні