9 травня – сакральна дата: аналітики розповіли чого чекати від путіна

0
-4
9 травня – сакральна дата: аналітики розповіли чого чекати від путіна
9 травня – сакральна дата для путіна. Аналітики передрікають різні сценарії того, як він використає цей день для переходу на новий етап вторгнення, пише телеграм-канал Телебачення Торонто.

Можливо саме 9 травня путін офіційно оголосить війну Україні, замість так званої «спеціальної воєнної операції», пише CNN з посиланням на джерела у Вашингтоні. Це дасть змогу провести в країні додаткову мобілізацію.

За іншими сценаріями, росія може в цей день оголосити про утворення «народних республік» на окупованих територіях, або про ще якісь форми «легалізації» захоплених регіонів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні