«Вибір між поганим і дуже поганим»: чому українців не попередили про початок війни

4
1
«Вибір між поганим і дуже поганим»:  чому українців не попередили про початок війни
Олексій Арестович розповів, чому не можна було оголосити Україні, що росія точно нападає, коли вони вже знали, що нападає.

«Тому що почався би масовий вихід біженців і вони б забили всі дороги. Це було б 8-10-12 мільйонів людей і армія би не пройшла в райони оборони - це повний параліч доріг. Це дуже бажана ситуація для російського воєнного керівництва і в цій ситуації ми напевно б програвали війну і Лівобережжя все. Єдний вихід - танками давити власних громадян, розстрілювати, щоб пройти через мости», - зазначив Арестович.

Арестович зазначив, що за усіма прорахованими ним сценаріями, ми б не витягнули війну, якби раніше оголосили, що війна почнеться.

«І це був відомий вибір, дуже важкий, між поганим і дуже поганим», - підсумував Арестович.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой ізя, шо ві мєлєтє. та ви ще 26 лютого розказували , що не треба панікувати і виїзджати з києва
Відповісти
ти краще розкажи як пан президент збирався шашлички смажити і розказував байдену, що той нагнітає паніку
Відповісти
Блін, вам '"зелена владо" коли весь світ попереджав що буде війна?!! Могли б і війська підтягнути і евакуацію без паніки провести.Але ж ні! Вам шашлики а голові були! Так що жертви цивільного населення в певній мірі і ваша відповідальність, і нічого зараз казочки травити!!!!
Відповісти
Запитань в людей більше, ніж пояснень в шановного пана. ?????????.........
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні