У районі Кримського мосту піднімається густий дим: що відбувається

0
У районі Кримського мосту піднімається густий дим: що відбувається
У середу, 1 листопада, над Кримським мостом підіймається густий білий дим. Ймовірно, російські окупанти влаштували димову завісу на улюбленому мосту російського диктатора Володимира Путіна. На окупованому півострові оголошена повітряна тривога.

Про це пише Главред.

Тим часом у Мережі панікують - Telegram-канали пишуть про прольоти ракет з боку материкової частини України. Рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито.

"Сильний дим над Кримським мостом. Рух транспорту по ньому тимчасово перекрито. При цьому що сталося — точно неясно. Дим схожий на димову завісу. Можливо, на мосту проводять навчання", - повідомляє Baza.

Один з російських пропагандистів стверджує, що в напрямку Кримського моста нібито були запущені ракети Storm Shadow.

"Три носії крилатих ракет Storm Shadow / SCALP Су-24М вилетіли з аеродрому Миргород. По південних територіях оголошена ракетна небезпека. З місць повідомляють про проліт шести ракет "Сторм Шедоу" над Пологами в Запорізькій області в південно-східному напрямку на висоті 50 метрів", – написав він.

"Напрямком можливого удару може бути Бердянськ, південь "ДНР" і східна частина Криму, включаючи Кримський міст", - додав пропагандист.

Тим часом гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що в районі Севастопольської бухти військові використовують засоби маскування.

"Якщо побачите дим в районі Севастопольської бухти – це військові використовують табельні засоби маскування, - написав він у Telegram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні