Давид Арахамія розповів про результати перемовин з росіянами

0
-2
Давид Арахамія розповів про результати перемовин з росіянами
Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розповів про результати перемовин з росіянами, пише телеграм-канал Новини Україна.

Україна працює над створенням нового механізму гарантій безпеки. Україна хоче, щоб це був міжнародний договір із «навіть ще жорсткішим, ніж 5 стаття НАТО» механізмом реагування. Консультації мають тривати три дні, після цього країни-гаранти зобов'язані будуть надати Україні допомогу озброєнням, військовими, закритим небом.

Серед гарантів мають бути країни-члени Радбезу ООН (Велика Британія, США, Китай, росія, Франція), а також Туреччина, Німеччина, Канада, Італія, Польща, Ізраїль.

Якщо інші країни захочуть приєднатися - вони матимуть таку можливість.

Гарантії безпеки тимчасово не працюватимуть щодо окупованого Донбасу та Криму.

Також у договорі буде пункт про те, що всі країни-гаранти не лише не заперечують вступу України в ЄС, а й допомагатимуть в цьому.

Цей договір обов'язково має бути спочатку схвалений на референдумі українцями, а потім ратифікований парламентами України і країн-гарантів.

Питання Криму - пропонується зафіксувати позиції росії та України, і протягом 15 років проводити двосторонні перемовини з приводу статусу півострова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні