Данілов застеріг білоруських солдатів: Хто перетне кордон з Україною, буде знищений

0
4
Данілов застеріг білоруських солдатів: Хто перетне кордон з Україною, буде знищений
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що українські захисники будуть знищувати всіх солдатів армії Білорусі, які перетнуть кордон з Україною.

Джерело: пресслужба РНБО

Дослівно: "Якщо хоча б один білоруський солдат перетне кордон з Україною, він буде знищений.

Білоруському народу це точно не потрібно. Це потрібно лише Путіну.

Президент РФ примушує Олександра Лукашенка ухвалити рішення про вторгнення білоруської армії, але той розуміє, що це буде крахом для Білорусі".

Деталі: Данілов додав, що Росія вже використовує територію Білорусі для підтримки своєї агресії проти України, але хоче втягнути білорусів у війну ще більше.

Данілов сказав, що "рашизм", на який не звертали увагу понад 20 років, призвів до початку Третьої світової війни. І він закликав бізнес європейських країн не фінансувати збройну агресію, а відмовитися взагалі від будь-якої співпраці з РФ і не сплачувати податки до країни, яка коїть масові вбивства мирних людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні