Відомий український ведучий звернувся до українців, які підтримують Путіна. ВІДЕО

2
3
Відомий український ведучий звернувся до українців, які підтримують Путіна. ВІДЕО
Телеведучий Сергій Притула звернувся до українців, які проживають на території нашої країни, проте підтримують Володимира Путіна.

Про це повідомив чоловік на своїй сторінці в інстаграм.

Так, за словами Притули, коли снаряд летить в будинок, він не розбирається, чи є люди українськими патріотами, чи шанувальники Путіна.

"Окремо я б хотів звернутися до тих людей, які живуть в Україні, але є шанувальниками так званого "русского мира", і чекають, коли він буде в нашій країні. Слава Богу, вас мало, але ви є. Ви теж повинні допомагати українській армії, яка нас захищає, і вас теж. Тому що, коли снаряд летить в напрямку вашого будинку, у нього немає часу провести співбесіду і дізнатися, ви за "русский мир" або ви український патріот. Цей снаряд просто руйнує ваш будинок і вбиває всіх, хто там знаходиться. Тому допомагайте українській армії, тому що вона дає вам можливість сидіти в Фейсбуці, і в коментарях строчити, як ви ненавидите Україну та українську армію", - заявив Сергій Притула.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець!
Відповісти
Краще сказав би "чємадан , вакзал, расєя"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні