Де найчастіше ховають подарунки на Новий Рік

1
-3
Де найчастіше ховають подарунки на Новий Рік
Більше половини опитаних назвали одне місце, в якому ховають новорічні подарунки.

Про це пише Час-Дій.

Подарунки на новорічні свята найчастіше ховають в шафі, розташованій в спальні, у вільній кімнаті чи в передпокої в гардеробі.

Ще одне популярне місце для того, щоб заховати подарунок – це простір під ліжком, свідчать результати дослідження, в якому взяли участь тисяча американців.

У дослідженні йдеться, що в шафі подарунки ховали 53% опитаних, у вільній кімнаті – 32%, в гардеробі в передпокої та під ліжком – по 26%, а в багажнику машини – 25%.

Дослідники з’ясували, що американці найчастіше знаходили подарунки в спальні – в шафі чи під ліжком презенти виявляли 49% опитаних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І де тут написано,що американці ховають подарунки на новий рік? Йде мова про Різдво.Перестаньте слідувати москальським стереотипам про "новий год".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні