В Україні з 2022 року значно здорожчають б/у автомобілі

1
1
В Україні з 2022 року значно здорожчають б/у автомобілі
Ціни на вживані авто можуть збільшитися на 15-20% вже з наступного року.

Про це повідомила організація Авто Євро Сила в телеграм.

У першому півріччі 2022 року ціни на старі автомобілі в Україні зростуть приблизно на 15-20 %, а також прогнозується і поступове зростання вартості нових машин. Це пов'язано з підвищеним попитом на вторинний ринок через дефіцит нових машин по всьому світу.

Аналітики вважають, що ціни в країні будуть рости паралельно з ринками Європи, США, Кореї та Китаю. Там глобальна криза автопрому пов'язана з дефіцитом чіпів і, як наслідок, нестачею нових автомобілів.

В Україні ж на ринок за останні місяці ввезли багато "євроблях", середній вік яких – 13 років. І майже левову частку ринку старих авто в нашій країні формують недорогі машини(до 10 тис. доларів).
"Молодший" транспорт, який коштує дорожче, в Україну майже не завозять, а це означає, що салони будуть розпродавати те, що залишилося в запасі за старими цінами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корчів хватить усім, євробляхери наганяють паніку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні