Позбавляти прав водія будуть довічно

4
1
Позбавляти прав водія будуть довічно
В Україні 4 листопада було зареєстровано законопроект №6278 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо терміну позбавлення права керувати транспортними засобами”. Пропонується внести зміни до статті 30 КК про адміністративні правопорушення та до статті 55 КК України.

Пише Твоя Машина.

Влада хоче позбавляти посвідчення строком до 3 років за грубе чи повторне порушення або довічно за систематичне порушення правил дорожнього руху.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за -"систематичне порушення правил дорожнього руху."- це скільки він має разів порушити? Хто таке визначатиме, чи це залежитиме від товщини гаманця порушника?
Відповісти
Ви вгадали...
Їде дідок на таврії, то фара потухне то поворот вимахується то підсвітка номера згорить (таврія хто знає, той знає).... То це систематичний порушник.
Їде мажор бухий - це в нього просто свято, накурений - нерви лічить, скоротив через тратуар, неприривчасті- то просто спішить людина .... (То інше ви не понімаєте)
Відповісти
де тут про "довічно"?
Відповісти
систематично - це постійно одне і те саме. сьогодні випив 100 грам, завтра - 200, то це несистематично
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні