На Волині чоловіки вплав через річку намагалися потрапити до Польщі

0
12
На Волині чоловіки вплав через річку намагалися потрапити до Польщі
На Волині затримали двох іноземців, громадян Лівану, які хотіли незаконно потрапити у Польщу через річку Західний Буг. При їх наближенні до річки спрацювала сигнальна міна прикордонників. Про це повідомляє державна прикордонна служба.

На місце подій вирушили прикордонники служби "Амбуків". Лівійці поспішили роздягатися та пливти на польський берег. Здоровий глузд взяв гору і ліванці з допомогою потужної течії повернулися на український берег, де їх зустріли співробітники Держприкордонслужби.

За інформацією прикордонників, до України вони прибули законно, а потім вирішили продовжити мандрівку в країни ЄС у незаконний спосіб. Оглянувши берег, військовослужбовці знайшли й речі затриманих, серед яких був і ліванський паспорт одного з чоловіків.

Чоловіків доставили до прикордонного підрозділу, де вони зізналися, що мали намір нелегально дістатися в Німеччину. Тепер за спробу запливу через кордон на них чекає український суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні