26 червня в Україні відзначають день прапора кримських татар

0
3
26 червня в Україні відзначають день прапора кримських татар
Сьогодні, 26 червня в Україні відзначають День кримськотатарського прапора.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна.

«День кримськотатарського прапора вперше було відзначено у 2010 році за ініціативи Кримського Молодіжного Центру та інших молодіжних організацій. А 29 серпня 2010 року на Курултаю кримськотатарського народу було прийнято рішення відзначати День національного прапора 26 червня», пише на своїй сторінці у фейсбук– постійне представництво України при ООН

У Офісі президента зазначають, що саме 26 червня в Україні згадують тих, хто під кримськотатарським прапором боровся за свободу свого народу.

«Відновлення прав кримськотатарського народу як корінного народу України стане справжнім проявом історичної справедливості. Робитимемо все можливе для цього», – йдеться в повідомлення Офісу президента України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні