--> Покривлявся українською мовою - сів за грати на три роки: законопроєкт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Покривлявся українською мовою - сів за грати на три роки: законопроєкт

8
-2
Покривлявся українською мовою - сів за грати на три роки: законопроєкт
Народна депутатка від партії «Слуга Народу» запропонувала проект, який оберігатиме українську мову та захищатиме її як державну.

Про це пише Закон Бізнес.

На думку депутатки, випадки кривлянь над українською мовою повинні призводити до відповідальності, зокрема і кримінальної. Відповідний закон буде поширюватися не лише на держслужбовців чи політиків, а повністю на всіх громадян України.

За умисне кривляння над мовою депутатка пропонує передбачити штраф від 17 до 68 тисяч гривень, або й позбавлення волі до 3-х років.

За допомогою цього закону ймовірно, можна буде, зняти із виборів кандидата, притягнувши його до відповідальності за погане знання української мови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коміків за кривляння українською мовою теж притягнуть до відповідальності?
Відповісти
Для початку очистіть мову від "русизмів", " англіканізмів", та інших "ізмнів"! Бо складається враження що не в Україні живеш
Відповісти
Тобі теж треба почистити свою мову. Чи заново вивчити. Тому що враження "не "складається" а створюється. А складається перочинний ножик, зонт. Депутат може скласти свої повноваження.
Відповісти
"Перочинний ножик"!??? " Зонт"?!!! Ти мене мови вчитимеш?!!!
Відповісти
Я вказав усі слова правильно. Переконайся, взявши в руки словник. А ти всій повчаєш, не знаючи мови. Помилку у власному прізвищі не допускаєш? До речі, завдяки запозиченням англійська мова має до півмільйона слів. А циганська мова - всього 700-800 слів. Аналізуй своїми оленячими мізками.
Відповісти
Ага, словник "масковского язіка".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні