У Львові хочуть ввести «сухий закон»

0
-3
У Львові хочуть ввести «сухий закон»
Львівська міська рада не підтримала петицію, у якій львів’яни закликали заборонити продаж будь-яких алкогольних напоїв. Під час сесії 17 червня «за» проголосували лише 9 депутатів.

Повідомляє Львівський портал.

«Алкогольну» петицію зареєстрував ще в лютому львів’янин Олег Дутко. Він наголошував, що алкоголізм є гострою соціально-культурною проблемою в Україні, яка набуває ознак «національної епідемії». Тому пропонував заборонити продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв у Львові.

«Пропоную на пленарному засіданні сесії Львівської міськради прийняти рішення та/або рекомендувати суб’єктам господарської діяльності, незалежно від форм власності, реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива. А здійснювати її за межами Львова», – йшлося у тексті петиції.

Обговорювати петицію у сесійній залі депутати не стали, а відразу перейшли до голосування. Підтримали її лише 9 обранців громади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні