Українська пісня «Шум» ввійшла в ТОП-50 найпопулярніших треків США

0
-1
Українська пісня «Шум» ввійшла в ТОП-50 найпопулярніших треків США
Пісня "Шум" українського гурту Gо_A, з якою вони виступили у фіналі Євробачення 2021, потрапила в ТОП-50 популярних треків у США. Зараз композиція знаходиться на другому місці і продовжує звучати з усіх куточків світу.

Трек обійшов за популярністю переможців Євробачення Måneskin з піснею I wanna be your slave. Про це колектив розповів на своїй сторінці в Instagram.



Цікаво, що за основу пісні була взята українська гра-веснянка "Зелений шум". Як писало закордонне видання The Guardian, Україна представила пісню з "безсумнівно швидким ритмом на Євробаченні".

"Це техно-переосмислення веснянки, традиційної пісні, яку співають під час весняних народних обрядів", – пояснили у виданні.

Нагадаємо, гурт Go_A з піснею "Соловей" переміг Нацвідбір на Євробачення 2020 року, яке мало пройти в Роттердамі, але було скасоване через пандемію коронавірусу.

Зазначимо, що веснянка, яка стала основою пісні "Шум", вперше була записана етнографами 1856 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні