Занадто шуміли: у Києві бабуся з 8 поверху кидалась посудом та праскою прямо на дітей. ВІДЕО

0
6
Занадто шуміли: у Києві бабуся з 8 поверху кидалась посудом та праскою прямо на дітей. ВІДЕО
У Києві літня жінка жбурляла в дітей посуд, бо вони нібито шуміли під її вікнами. За словами очевидців вона зі свого вікна на 8 поверсі викинула праску.

Про це повідомив Телеграм-канал "Киев Сейчас".

В Голосіївському районі Києва літній жінці заважали діти, які бігали під вікнами її будинку, тож вона вирішила вирішити "проблему" жбурлянням в дітлахів посудом. Інцидент стався на Теремках.

На відео помітно, що уламки розбитого посуду розкидані прямо під вікнами багатоповерхівки.

Цікаво, що бабуся живе на восьмому поверсі й навряд чи дітлахи могли їй заважати. Зі слів очевидців, на днях, вона викинула з вікна праску.

"На Теремках бабусі з 8 поверху заважають діти, що грають під вікнами. Вчора, зі слів очевидців, вона впадала в них праскою, сьогодні – посудом. І почала топити, до цього всього, ще й сусідів знизу. викликали поліцію", – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні