В Україні можуть провести випробування ізраїльської COVID-вакцини - посол

2
-2
В Україні можуть провести випробування ізраїльської COVID-вакцини - посол
Третій етап випробувань нової ізраїльської вакцини від коронавірусу COVID-19 може бути проведений в Україні. Про це написав посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук на своїй сторінці у Facebook у четвер, 15 квітня.

За його словами, результатом візиту української делегації на чолі з віце-прем'єр-міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексієм Резніковим в Ізраїль стало вирішення низки важливих для країни питань, зокрема щодо подолання пандемії COVID-19.

Він підкреслив, що важливим аспектом переговорів стало завершення Ізраїлем другого етапу випробувань своєї вакцини від COVID-19. Це станеться в середині літа.

"Українська сторона запропонувала третій етап випробувань провести в Україні з подальшою можливістю виробництва вакцини, у тому числі й на наших потужностях. Ізраїль поки вивчає згадану пропозицію, і я сподіваюся, що її буде сприйнято позитивно... Виробництво вакцини, її доступність для наших громадян - питання дуже чутливе й важливе для нас", - підкреслив Корнійчук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, українці третій сорт, можна і побути "піддослідними кроликами"
Відповісти
Це просто П;₴@€≠Ь якийсь! І ще будуть ляпати про досліди нацистів в таборах. Яка різниця, хто проводить досліди над людьми - всі вони злочинці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні