Модне жіноче взуття на літній сезон*

0
-4
Модне жіноче взуття на літній сезон*

У 2020 дизайнери відомих будинків моди зійшлися в думці, що гламур 90-х повинен повернутися, щоб другий раз довести усім свою не згасаючу актуальність, викликати ностальгію і набути нових прихильниць.


Особливо яскраво цей тренд проявив себе в колекціях літнього жіночого взуття. Багато пар змогли ефектно з'єднати акценти з минулого і нинішнього. Подивимося ж, які експерименти стали дійсно вдалими.


Тенденції в жіночому літньому взутті 2020


Деякі літні тенденції все ж стали свіжими. Хоча, здавалося б, чим ще можна здивувати жінок?



  • кросівки з панчохами – незвичайне рішення взуття, що нагадує спортивні кросівки й чоботи-панчохи – два в одному. Така пара не має шнурування, але добре сидить на нозі, не спадаючи й не зісковзуючи під час ходьби. За комфорт відповідає текстильний верх, у складі якого є гумка;

  • прозоре взуття – це оригінальне рішення сподобається дівчатам, які люблять щодня бачити в дзеркалі своє нове відображення. Під силіконові прозорі кросівки й кеди можна надівати будь-якого кольору шкарпетки, тим самим міняючи забарвлення самої пари;

  • шнурування навколо щиколотки – ймовірно, на таку задумку дизайнерів надихнули професійні балетки балерин. Довгі шнурки тапочок, кед і кросівок тепер не треба ховати під “язичок” чи намагатися укоротити їх незвичайною технікою продівання. Просто обвивайте щиколотку або навіть довгі штанини шнурками. Таке взуття на літо виглядає креативно і молодіжний.


Модні моделі на низькій підошві


Правильний вибір підошви дуже важливий для літнього сезону, коли не проходить ні дня без прогулянок, зустрічей, посиденьок з подругами, шопінгу і підготовки до відпустки. При усій любові до високих підборів, хоч би одну пару взуття на низькій підошві купити все-таки варто. Це можуть бути ефектні:



  1. Еспадрильї з ноткою іспанського стилю. Прекрасно поєднуються з довгими сарафанами, солом'яними капелюхами, тільниками, рваними джинсами. У них рівна підошва без вигину або підйому, а текстильний верх дозволяє носити еспадрильї без шкарпеток;

  2. Сандалі з тонкими й дуже тонкими ремінцями, причому їх не повинно бути багато. Це повністю відкрите мінімалістське взуття для спекотливих днів, яке потурбується про здоров'я стоп, не створюючи ефекту парника;

  3. Туфлі броги з імітацією металевого верху. Ця пара з обробкою під золото або бронзу виглядає нічим не гірше за кришталеву туфельку Попелюшки. Звичайно, за основу береться тільки якісний м'який матеріал, наприклад, шкіра, але виглядає дуже реалістично, нагадує взуття з дорогоцінного металу.


Трендове взуття на підборах


Літо – найкращий час, щоб трохи відкрити красу струнких ніг. А щоб вони виглядали довше й ефектніше, ніяк не обійтися без міні й взуття на підборах. Щоб стопи менше відчували напругу або неприродність посадки, важливо вибрати модель, в якій підбори поєднуються з невисокою танкеткою. Це можуть бути такі варіанти модної пари:


  1. Модельні босоніжки з відкритим носком і п'ятою. Відкрита стопа у взутті на каблуці виглядає дуже спокусливо. Додайте до обновки стильний педикюр, трендовий браслет з мушлями – кращої прикраси образу не знайти;

  2. Літні жіночі черевики на широких масивних підборах – саме такі були на піку актуальності в 90-і. Стійкий каблук дозволить нозі розслабитися і не тримати рівновагу, в такому взутті можна упевнено проходити весь день без втоми. А чому вони літні? Тому що виробники шиють їх з м'якого текстилю і щонайтоншої шкіри, залишаючи носок і п'яту відкритими;

  3. Ботильйони на шпильці або низьких підборах-чарочках – виглядають ефектно і дорого, немов з подіумної доріжки. І тут не так важливий одяг, якому ви віддаєте перевагу для такої пари. Вони затьмарять собою навіть дрібні недоліки.


Платформа – модно або минуле століття?


Після довгої перерви завдовжки у 20 років прийняти взуття на платформі готова не кожна жінка. Воно зобов'язує переглянути увесь гардероб, можливо змінити погляд на оптимальну довжину суконь і спідниць. Пара на платформі виглядає досить зухвало і не завжди поєднується з романтичними й діловими образами.


Каталог модного жіночого взуття 2020 досить креативний, яскравий і різноманітний. Він лояльний до будь-яких жіночих бажань і капризів, тому саме зараз кращий час для того, щоб кардинально змінити свій стиль або доповнити оригінальними акцентами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні