Як вибрати відповідний колір для жіночих туфель*

0
-3
Яке взуття зараз більш актуальна, однотонна або різнобарвна? Стилісти рекомендують в якості базового взуття туфлі жіночі чорні — тут можна подивитися найактуальніші варіанти. В якості більш світлої альтернативи ще радять бежеві. Але чи тільки цими відтінками все обмежується? Що, якщо вам більше до душі кольорова пара або і зовсім багатобарвна? Розповімо про те, які рекомендації по колірній сполучуваності є ще.



Як вибирати взуття за кольором?



Чорний колір дійсно найактуальніший: раніше шкіру фарбували тільки в такий, а з усіма іншими відтінками виникали складності при фарбуванні. Під таку пару підбиралися і відповідні аксесуари того ж темного кольору. Виходило, що простіше віддати перевагу чорному монохрому і в інших деталях гардероба, ніж експериментувати з комбінаціями. Сьогодні ж з фарбуванням шкіри в будь-які кольори не виникає ніяких проблем. Звідси і безліч стильних рішень!

Наприклад, дуже актуальні відтінки бежевого. Це може бути як ніжний екрю, так і дуже світла слонова кістка, а в насичених варіантах — кава з молоком. Ну і класика — тілесний. Є думка, що туфлі жіночі бежеві візуально подовжують ноги і додають зросту: просто виберіть на mida.style/tufli-zhinochi-bezhevi відповідну пару. Якщо надягати їх з тілесними колготками, то на ступнях і зовсім не буде акценту.

Якщо говорити про інші кольори, то тут варто виділити:

  • червоний — асоціюється з спокусливістю;

  • коричневий, цегляний — виглядає брутально і відповідає стилю кежуал;

  • сірий (сталевий, мокрий асфальт, графіт) — виглядає природно і елегантно — але разом з тим оригінально;

  • білий — виглядає святково, але і в повсякденному гардеробі відмінно розбавляє яскраві відтінки.



Є ще синій, і він, на відміну від такого ж кольору костюма, у взутті виглядає небанально і цікаво, асоціюючись з молодіжним стилем, але не з діловим.

Як вписати взуття різних кольорів в гардероб?



Перш за все, слід продумати, з чим саме ви збираєтеся поєднувати обрану пару. Який одяг будете з нею носити? Ще обов'язково потрібно вирішити, скільки часу і коштів ви готові витрачати на догляд за взуттям. Наприклад, чорний взуттєвий крем завжди коштує дешевше синього, а без нього в догляді за шкіряним взуттям не обійтися.

Що стосується форми, то тут думки стилістів розходяться. Деякі вважають, що краще човників нічого немає. Але як бути тим, хто не визнає каблуки? Звичайно, вам знадобляться туфлі жіночі на платформі: на сайті є величезний вибір відповідних моделей з різною висотою підйому. Вам не доведеться "втрачати стійкість" при ходьбі заради співпадіння з трендами.

І, звичайно, яким би не був колір обраної вами пари, важливо, щоб взуття було якісним. І тут варто звернути увагу на туфлі жіночі шкіряні. У білому, чорному, бежевому кольорі вони залишаються однаково практичними і довго носяться. Адже натуральна шкіра у взуттєвій справі сьогодні — це, свого роду, еталон якості і довговічності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні