В Україні викрили схему фінансування "ЛНР"

1
-1
В Україні викрили схему фінансування "ЛНР"
Служба безпеки України виявила масштабний механізм фінансування сепаратистів "ЛНР" через сплату "податків", які сплачувалися за поставлену продукцію в РФ із захопленого Стахановського вагонобудівного заводу. Про це повідомляється на сайті спецслужби в понеділок, 15 березня.

Оперативники задокументували, що "кілька років ВАТ Стахановський вагонобудівний завод поставляв продукцію, зокрема, для підприємств РФ".

"Встановлено, що виготовлені заводом комплектувальні вивозили через неконтрольовану ділянку державного кордону нашої держави. Частину виручених коштів завод платив у вигляді "податків" так званій адміністрації "ЛНР", - йдеться в повідомленні.

Так, в 2018 році підприємство перерахувало в "бюджет" сепаратистів понад мільйон російських рублів. За даними оперативників СБУ, обсяги фінансування заводом окупаційної влади і проросійських терористів в цілому складають десятки мільйонів рублів.

"Служба безпеки України повідомила екс-керівнику вагонобудівного заводу про підозру у фінансуванні дій, скоєних з метою зміни меж території або державного кордону України. Правопорушник оголошений в загальнодержавний розшук", - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Залишилося сказати чиє це схеми, догадуєтеся?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні