--> Ґвалтують, б'ють струмом і труять газом: почали розслідувати тортури населення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ґвалтують, б'ють струмом і труять газом: почали розслідувати тортури населення

1
2
Ґвалтують, б'ють струмом і труять газом: почали розслідувати тортури населення
Прокуратура Луганської області порушила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження і тортур цивільного населення окупованих територій Луганської області. Про це повідомляє Сегодняз посиланням на повідомлення Офісу генерального прокурора.

Зазначається, що грубі порушення були задокументовані в звіті ООН "Про ситуацію з правами людини в Україні".

Згідно з наданими матеріалами, представники підконтрольного Росії міністерства держбезпеки і міністерства внутрішніх справ так званої ЛНР незаконно затримують громадян і, утримуючи в підвалах, змушують зізнаватися у "шпигунстві" на користь України і "співпраці" з СБУ.

"Цивільне населення піддають тортурам та катуванню, застосовують фізичну силу та сексуальне насильство, використовують електричний струм та методи удушення газом. Затриманих позбавляють їжі та доступу до туалету. Для залякування людей учасники воєнізованих формувань погрожують фізичною розправою", – повідомили на сайті.

Постраждалих жителів Луганська і області вже встановили. Винним загрожує до 12 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та територія непідконтрольна Україні, там "парадом" командує рашка, тож нехай вона і несе відповідальність за окуповану нею територію, і за все що там відбувається!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні