AstraZeneca зробила важливу заяву про свою вакцину

0
2
AstraZeneca зробила важливу заяву про свою вакцину
У британсько-шведській фармацевтичній компанії запевнили в безпеці своєї COVID-вакцини.

На тлі припинення використання вакцини від коронавірусу AstraZeneca в ряді європейських країн компанія-розробник поширила в неділю, 14 березня, заяву, в якій запевнила суспільство в безпеці свого препарату, повідомляє Корреспондент.

"Після нещодавнього занепокоєння з приводу тромботичних явищ AstraZeneca хотіла б підтвердити безпеку своєї вакцини від COVID-19 на основі чітких наукових даних", - зазначено в повідомленні.

Відзначається, що на сьогодні у країнах Євросоюзу та Великій Британії, де AstraZeneca щеплено більше 17 мільйонів осіб, було зареєстровано 15 випадків тромбозу глибоких вен і 22 випадки тромбоемболії легеневої артерії серед тих, хто отримав вакцину до 8 березня.

"Це набагато нижче, ніж можна було б очікувати у природних умовах серед такої кількості вакцинованого населення, й аналогічно іншим ліцензованих вакцинам проти COVID-19", - відзначили в компанії і підкреслили, що безпека людей для них на першому місці.

Раніше Норвегія, Данія, Австрія та інші держави ЄС призупинили вакцинацію від коронавірусу препаратом британсько-шведської компанії AstraZeneca після появи даних про утворення тромбів у щеплених громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні