У Луцьку вдосконалюють схему руху. ФОТО

4
-10
У Луцьку вдосконалюють схему руху. ФОТО
У Луцьку відбулося чергове засідання робочої групи з організації дорожнього руху. Воно було досить плідним, попри гарячі дискусії з окремих питань.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав депутат Луцької міської ради від Громадянського Руху «Свідомі» Михайло Наход.

За словами обранця громади, закінчується робота з обговорення схем на конкретних перехрестях та розв’язках міста і робоча група поступово переходитиме до формування порядку черговості замовлення проєктів на конкретні ділянки.



Михайло Наход поділився деякими цікавими ідеями та можливими рішеннями, які обговорювались, і можуть у найближчі роки бути реалізованими:

Два нових кільця з відповідною розміткою та дорожньою інфраструктурою в районі заводу Кромберг & Шуберт та «Нового» ринку: перше – на перехресті Львівська – Окружна, друге – на перехресті Окружна – Станіславського;

Ще одне кільце на виїзді з міста в сторону Ковеля для уникнення аварійних ситуацій на перехрестях Ковельська – Боголюбська та Ковельська – Левадна;

Вдосконалення проїзду на перехресті Набережна – Яровиця, зокрема, дві смугу наліво при спуску на Набережну і одна смуга для проїзду направо без зупинки на світлофорі. У далекій перспективі тут може бути дворівнева розв’язка типу «лист конюшини» з мостом через Стир та виходом на вулицю Левадну прямо з Яровиці;

Повноцінні 2 смуги руху при виїзді з Яровиці на кільце біля «Променя» та вул. Винниченка;

Двосторонній рух по вул. Парковій в сторону вул. Глушець, але лише з поворотом направо з Паркової на Глушець. Це тимчасове рішення швидше за все буде впроваджене ще цього року, коли розпочнеться реконструкція проспекту Волі.

Додатково обговорили:

Встановлення світлофору на перехресті вул. Конякіна та вул. Федорова (уже замовлено проєкт);

Встановлення світлофору на перехресті пр. Відродження – вул. Кривоноса. Уже замовлено проєкт, очікується виконання робіт з встановлення світлофору на умовах співфінансування з Підгайцівською громадою та бізнесом, що споруджує житло поряд з цією ділянкою дороги;

Зміну роботи циклограми світлофорів на перехресті вулиць Відродження – Ветеранів – Писаревського для безпечного переходу через дорогу школярів та інших пішоходів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мають займатись виключно фахівці, схуму руху в Луцьку розробляли на замовлення в Харкові, вони хай і зміни вносять...кожен - має займатись своєю справою
Відповісти
"Повноцінні 2 смуги руху при виїзді з Яровиці на кільце біля «Променя» та вул. Винниченка;"-де вони втулять оті дві смуги, там дорога для цього завузька.
Відповісти
З такими темпами як вони роблять, то можливо наші внуки чи правнуки цього дочекаються. Ці транспортні розвязки для уникнення транспортного колапсу треба було планувати мінімум ще 2 роки тому.
Відповісти
Клоуни,пофотографувалися і цим процентів 97 роботи виконали,а потім дивуємося чому у нас така країна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні