Обрали оптимальну схему організації проїзду кільця біля РЦ «Промінь»

1
11
Обрали оптимальну схему організації проїзду кільця біля РЦ «Промінь»
Відбулося чергове засідання робочої групи з питань організації дорожнього руху.

Про це розповів на своїй фейсбук-сторінці депутат Луцької міської ради від фракції "СВІДОМИХ" Михайло Наход.



За допомогою комп'ютерного моделювання обрали оптимальну схему організації проїзду кільця біля РЦ "Промінь". Скоро буде нова розмітка.



Окрім цього, вирішили тимчасово зробити поворот з вулиці Кривоноса на проспект Відродження лише праворуч, для уникнення заторів на цій вулиці у ранкові години. Кому треба їхати наліво, доведеться їхати спочатку направо і на кільце. А тим часом буде розроблятися схема перехрестя зі світлофорними об'єктами та узгоджуватися питання співфінансування з керівництвом Підгайцівської ТГ.



Учасники робочої групи рекомендували виконавчому комітету заборонити нічну стоянку автомобілів (з 23.00 до 5.00) на ряді основних вулиць (Винниченка, Грушевського, Відродження, Соборності, Конякіна, Перемоги, Мойсея). Це рішення обумовлюють необхідністю здійснювати безперешкодне машинне прибирання цих вулиць у нічний час.



Депутат наголошує, що для повноцінної реалізації цього рішення потрібно здійснювати пошук майданчиків для організації нічного паркування автомобілів поблизу цих вулиць. Зокрема і платного паркування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що змінилось в схемі? Все як зараз - жахливо! точно така ж схема!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні