Лукашенко просить Росію розмістити літаки на території Білорусі

1
-4
Лукашенко просить Росію розмістити літаки на території Білорусі
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не проти розмістити на території республіки військові літаки РФ, а також має намір продовжити співпрацю у військовій сфері з Росією.

Про це Лукашенко сказав під час наради з питань білорусько-російської співпраці у військовій сфері, передає УНН.

Дайте нам ці літаки. Але на цих літаках повинні літати росіяни і білоруси разом. А баз досить, їх не треба створювати, навіщо гроші даремно витрачати... Краще купити або побудувати нові літаки для цього”, — сказав він.

Повинен сказати, що неприйняття у президента Росії я не побачив. Звичайно, якщо вони зможуть базуватися на наших базах і наші хлопці будуть літати разом з росіянами, природно, треба просити тоді і озброєння до цих літаків. І до того ж найсучасніша зброя має бути. Ми не ведемо мову про ядерні боєголовки. Ми ведемо мову про звичайну зброю”, — сказав Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сам напрошується на окупацію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні