Стало відомо, що стримує Лукашенка від вступу у війну проти України

0
Стало відомо, що стримує Лукашенка від вступу у війну проти України
На території Білорусі не припиняються спільні російсько-білоруські військові навчання. Хоч Владімір Путін розглядає втягнення білоруської армії у війну проти України, проте і він, і Алєксандр Лукашенко розуміють ризики такого рішення.

Про це 24 Каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

Що стримує Лукашенка від вступу у війну проти України
Як зазначив військовий експерт, на кордоні з Білоруссю побудовані фортифікаційні лінії з ровами, бетонними дотами та "зубами дракона", також збільшена щільність мінно-вибухових загороджень. Ці захисні споруди перешкодять проїзду танків та проходженню піхоти.

Самопроголошений президент Білорусі Алєксандр Лукашенко пояснив, що вступ його країни у війну з Україною нічого не дав би, бо лінія кордону повністю замінована, і там перебувають 120 тисяч українських військових.

Такі ж оборонні укріплення побудовані на Донбасі, деякі позиції російські окупанти досі не змогли перетнути. Мовиться про райони Донецьк – Красногорівка та Горлівка – Торецьк.

"Це стримує Лукашенка й Путіна. Останній чудово розуміє, що білоруські війська не зможуть перетнути цю лінію навіть тоді, коли будуть посилені росіянами. Вони розуміють, що загрузнуть та зазнають серйозних втрат", – наголосив Роман Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні