Лукашенко готується до Третьої світової війни

0
Лукашенко готується до Третьої світової війни
Занепокоєння щодо початку Третьої світової війни є справедливими. Про це заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Про це інформує УНІАН з посиланням на Newsweek.

За даними видання, керівництво республіки, яка підтримує Росію, зміцнило плани бути "наскільки можливо" готовими до майбутньої конфронтації.

"Світ знову опинився на краю прірви. Ми повинні бути максимально готові до нейтралізації ризиків і загроз. Є підстави для занепокоєння "щодо третьої світової війни", - заявив Лукашенко у вівторок.

ЗМІ нагадує, що Білорусь не направила війська для боротьби Росії в Україні, і виступає за припинення вогню, хоча регулярно дотримується лінії Кремля щодо геополітики - зокрема, проводить спільні з Москвою військові навчання, а навчання з найманцями ПВК "Вагнера" дали результати, сказав Лукашенко.

Він додав, що розвідка Мінська "тримає руку на пульсі", стверджуючи, що близько 32 тис. військових із країн-членів НАТО дислоковано "в безпосередній близькості від Білорусі та Росії".

"Нинішній етап цивілізаційного протистояння між Сходом і Заходом хотів би охарактеризувати так: маски повністю скинуті. Ми повинні визнати, наскільки серйозна ситуація", - заявив Лукашенко.

За його словами, два нових дивізіони зенітних систем С-400 зараз знаходяться на озброєнні збройних сил країни, ще два дивізіони оснащені ракетними комплексами "Іскандер-М".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні