Принц Гаррі боїться повторити історію своєї матері - принцеси Діани

0
-1
Принц Гаррі боїться повторити історію своєї матері - принцеси Діани
В уривку, опублікованому перед прем'єрою інтерв'ю, принц Гаррі повідомив, що боявся повторення історії, через яку вже проходили члени королівської сім'ї. Згідно з роликами, він мав на увазі історію його матері, принцеси Діани.

Раніше було заявлено, що пара в інтерв'ю з Опрою Вінфрі обговорить причини складання з себе обов'язків членів королівської сім'ї.

"Найбільше я боявся, що історія повториться - сказав герцог Сассекський. - Я з великим полегшенням і радістю сиджу тут, розмовляю з вами, пліч-о-пліч з дружиною. Тому що я не можу уявити, як було їй (на цьому моменті на відео з'являється фотографія принцеси Діани. - ред.) проходити через це самій стільки років тому", пише Уніан.

Принцеса Діана загинула в 1997 році в автокатастрофі. До цього британська преса активно обговорювала обставини її розлучення з принцом Чарльзом. Раніше Гаррі і Меган Маркл відзначали вороже ставлення з боку британських ЗМІ.

Принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про рішення відмовитися від статусу старших членів британської королівської сім'ї в 2020 році. У лютому 2021 року Букінгемський палац підтвердив остаточну відмову герцога і герцогині Сассекських від виконання офіційних обов'язків членів королівської сім'ї. Зараз пара чекає другу дитину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні