Принц Гаррі у день роковин смерті матері мав гарячу ніч з Меган Маркл

0
Принц Гаррі у день роковин смерті матері мав гарячу ніч з Меган Маркл
Принц Гаррі розповів про пристрасну ніч з Меган Маркл у роковини смерті принцеси Діани. Про це пише Page Six.

Влітку 2016 року син короля Карла ІІІ та американська акторка зустрілися у Лондоні після тривалої розлуки. Закохані провели ніч у готелі Soho House. Втім, найцікавішою деталлю стала дата побачення — день роковин смерті матері герцога, принцеси Діани.

Автор скандальних мемуарів згадує, як "затаївши подих" чекав біля кімнати, поки Меган не відчинила двері і "не затягла його всередину".

"Я хотів би сказати, що ми повісили на двері табличку "Не турбувати". Але я не думаю, що на це був час", — зізнається принц Гаррі.

Також син покійної принцеси Діани в подробицях розповів, як його кохана прилетіла до столиці королівства, щоб зустрітися з ним у день роковин смерті матері, як вона написала йому, що дісталася Великобританії, коли він покладав квіти на могилу принцеси Діани разом зі старшим братом, як він повернувся до Лондона і зустрівся з нею того дня.

У біографічній книзі "Запасний" принц Гаррі розповів скандальні подробиці життя в Букінгемському палаці. Зокрема про бійку з братом, напружені стосунки з братом та багато чого іншого.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні