Прем’єр-міністру і його сім’ї погрожували вбивством

0
-3
Прем’єр-міністру і його сім’ї погрожували вбивством
Прем’єр-міністру Чехії Андрею Бабішу і його сім’ї погрожували вбивством. Про це він повідомив в ефірі телеканалу CNN Prima News, передає УНН.

Поліція інформувала мене 8 січня про існування людини, що погрожувала застрелити мене і членів нашої родини, після цього наш будинок був узятий під охорону”, — сказав Бабіш.

Він додав, що спочатку не сказав близьким про виниклу загрозу. При цьому його дружина в цей час поїхала на відпочинок в Дубай.

У свою чергу, чеська поліція повідомила в Twitter, що стосовно людини, яка висловила погрози на адресу прем’єра, порушено кримінальну справу.

У зв’язку з погрозами голові уряду можемо підтвердити, що празька поліція відкрила кримінальну справу щодо конкретної особи”, — йдеться в повідомленні.

Видання České noviny передає, що підозрюваного вже заарештували в Іспанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні