--> Сире м'ясо та вибухи під квартирою: харківський студент-медик погрожує колишній вбивством. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сире м'ясо та вибухи під квартирою: харківський студент-медик погрожує колишній вбивством. ФОТО

0
3
Сире м'ясо та вибухи під квартирою: харківський студент-медик погрожує колишній вбивством. ФОТО
22-річна харків’янка вернулася до поліції через колишнього, який залякує її вбивством.

Про це повідомляє ТСН.

У Харкові, 22-річна студентка медичного університету Софія зустрічалася з на 3 роки старшим від неї Олександром, який теж є студентом-медиком, але вже інтерном. Вони зустрічалися близько року, але у січні цього року розійшлися. Хлопець не зміг з цим не змиритися і різними способами мстить дівчині.

Колишній дівчини шантажує не лише її, але й жителів її будинку та сусідніх під'їздів. Дівчина розповідає, що її екс влаштовує вибухи, обписує стіни незрозумілими написами і розвішує сире м'ясо на поручнях сходового майданчика.

«Ти ще жива? Давай тебе закопаємо разом із кицькою. Тебе вб'ють, тебе зґвалтують», - самі такі повідомлення надходять дівчині від колишнього.

Також Софія каже, що впродовж 24 годин він безперервно розсилав її інтимні фото друзям, близьким, одноліткам, навіть викладачам.

Юнак вже влаштував 3 вибухи біля дверей квартири, де проживає Софія з батьками. Погрози надходять не лише Софії, але і її матері і батькові. А також у сторону молодшого брата і навіть бабусі, яка живе через будинок. У неї також під вікнами лунали вибухи.

У поліції кажуть, що доказів того, що це все робить саме Олександр – у них немає, на що колишній каже, що він майбутній лікар-травматолог, навіщо йому таке робити.

«Я не знаю, хто це робить. Я цього не роблю», - каже хлопець.

Родина дівчини збирається і далі добиватися захисту від поліції.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні