--> За погрози владцям у соцмережі чоловік може отримати 15 років тюрми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За погрози владцям у соцмережі чоловік може отримати 15 років тюрми

0
0
За погрози владцям у соцмережі чоловік може отримати 15 років тюрми
У Чехії порушено справу про "Погрозу організації теракту" стосовно чоловіка, який у соцмережі погрожував вбити членів уряду. Про це в п'ятницю, 19 лютого, повідомив представник правоохоронних органів республіки Ярослав Ібегей, пише Корреспондент.

"Криміналісти з Національного центру боротьби з організованою злочинністю 16 лютого 2021 року порушили кримінальне переслідування чоловіка, який 11 і 12 лютого 2021 року в соціальній мережі ВКонтакте розмістив пости з погрозами фізичної ліквідації членів уряду Чехії. Свої погрози він супроводжував фотографіями зі сценами насильства", - повідомили в поліції.

Зазначається, що зловмисник визнав провину і дав свідчення у справі. Він пояснив слідчим, що своїм повідомленням домагався того, щоб уряд не продовжував карантин, термін якого минав 14 лютого, до кінця цього місяця.

За словами Ібегея, чоловік перебуває на волі. У разі підтвердження провини йому загрожує від п'яти до 15 років в'язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні