--> Директор робила зауваження школярам за банти на одязі, штани з дірою і целюліт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директор робила зауваження школярам за банти на одязі, штани з дірою і целюліт

2
-2
Директор робила зауваження школярам за банти на одязі, штани з дірою і целюліт
У Львівській області директор Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань зробила зауваження щодо вигляду учнів 10 класу. Крім того, вчителька вказала одній зі школярок на целюліт, який "некрасиво виріс". Розмова викладача з дітьми була опублікована в Facebook на сторінці Наше містечко Соснівка.

Директор дорікнула підліткам, які носять спортивні та діряві штани. "В таких штанах ходять до стайні, але не більше", - заявила вона.

Також їй не сподобалося те, що дівчата носять хустки.

"Що за манера, я ще в свої роки можу накинути на себе якусь шаль. А стояти хусткою зверху накритися, як баба в 30 років. Дівчатка, це - не одяг! Я розумію, що ви з усіх сил старалися, перерили весь гардеробчик", - додала директор.

Також Наталія Щербань звернула увагу на целюліт однієї зі школярок.

А наприкінці розмови вона заявила, що не буде впускати учнів в школу, якщо вони не змінять свій зовнішній вигляд.

"Завтра вас в школу не пущу. Просто покараю вас, якщо ви прийдете в такому вигляді. Приведіть до завтра себе в порядок і знайдіть нормальні штани", - підсумувала Наталія Щербань.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нуу діряві штани зараз дуже модні.
Відповісти
Я гадаю, що у кого є целюліт, так це точно у нашої вчительки Наталії Щербань, а не у молодих дівчат 15-17 років. У першу чергу нехай сама ну дуже розумна Н.Щербань зніме зі свого 65-річного тіла кремплінове чорне плаття і подивиться на себе у дзеркало, може там кого впізнає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні