--> У Херсоні тільки два директори шкіл погодилися почати навчання за російською програмою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Херсоні тільки два директори шкіл погодилися почати навчання за російською програмою

1
5
У Херсоні тільки два директори шкіл погодилися почати навчання за російською програмою
Окупанти вимагають від шкіл Херсона з 1 вересня переводити навчання на російські освітні програми.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Окупаційна адміністрація Херсона провела збори директорів місцевих шкіл, на яких було висунуто вимогу з 1 вересня розпочати навчальний процес за російськими освітніми програмами. Із близько 60 присутніх директорів шкіл пропозицію прийняли лише двоє. Відповідно, їм доручено провести збори своїх педколективів та змусити підлеглих переоформитись за російським законодавством, уклавши договори з окупаційною адміністрацією", - сказано в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кацапи думають що до вересня вони там залишаться? Ну хіба що на два метри нижче поверхні , або кормом для диких тварин.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні