--> Масово вбивають в'язнів: тривають тюремні бунти в Еквадорі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Масово вбивають в'язнів: тривають тюремні бунти в Еквадорі. ФОТО

0
0
Масово вбивають в'язнів: тривають тюремні бунти в Еквадорі. ФОТО
У вівторок, 23 лютого, щонайменше 62 ув'язнених загинули і ще кілька отримали поранення в результаті заворушень, викликаних суперництвом банд у трьох в'язницях переповненої тюремної системи Еквадору. Про це повідомляє УНН.



У результаті тюремних зіткнень у західному портовому місті Еквадору Гуаякіль загинула 21 людина.

Ще 33 людини загинули у в’язниці в Куенці на півдні і восьмеро — в Латакунзі, повідомив голова урядового органу управління в’язницями SNAI Едмундо Монкайо.



Президент Еквадору Ленін Морено пояснив заворушення “злочинними організаціями”, які “одночасно вчинили акти насильства в декількох в’язницях”.

За його словами, влада “намагається повернути контроль”. Щоб допомогти поліції придушити повстання, влада направила в тюрми військових.



У результаті заворушень кілька поліцейських також були поранені, але про смертельні випадки серед співробітників служби безпеки не повідомлялося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні